Ochrana osobních údajů

Prohlášení o ochraně osobních údajů společnosti 

 

  1. Úvod

Společnost BM Servis CZ s.r.o. jakožto provozovatel portálu Papir.cz si je vědoma důležitosti soukromí a ochrany osobních údajů návštěvníků jejích webových stránek, a proto dochází ke zpracování osobních údajů v souladu s nařízením (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů).

Toto prohlášení slouží k informování návštěvníků webových stránek o způsobu shromažďování, zpracovávání a ochrany jejich osobních údajů. Dále informuje o všech možnostech a právech, které návštěvníci mají.

 

  1. Účel zpracování osobních údajů

Webové stránky slouží primárně k umožnění prodeje kancelářských potřeb a dalšího zboží zákazníkům. Za tímto účelem webové stránky obsahují možnost registrace, přihlášení a nákupu pro zákazníky. Při tomto procesu dochází ke zpracování osobních údajů za účelem dodání objednaného zboží. Tyto osobní údaje jsou zpracovávány, jelikož je to nezbytné pro možnost provedení online nákupu a pro splnění smlouvy v podobě dodání objednaného zboží.

Dále stránky obsahují nástroje pro sběr a analýzu dat prostřednictvím cookies za účelem monitorování návštěvnosti webových stránek a sledování aktivit uživatelů s cílem snadnějšího zpřístupnění obsahu. Tyto údaje jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu správce.

Webové stránky neukládají informace o Vaší geografické lokaci ani neprobíhá aktivní behaviorální analýza uživatelů či automatizované rozhodování.

 

  1. Nástroje třetích stran

Webové stránky využívají následující nástroje třetích stran

  1. Google Analytics 

Za účelem monitorování návštěvnosti webových stránek a zkvalitňování jejich obsahu. Veškeré informace ohledně služby Google Analytics můžete získat zde https://support.google.com/analytics/answer/6004245.

 

  1. Heureka

Využíváme službu „Ověřeno zákazníky“ webového portálu http://heureka.cz za účelem dát vám možnost hodnotit zakoupené zboží a vyjádřit se ke kvalitě našich služeb.

 

  1. Facebook pixel

Využíváme zdrojový kód Facebook pixel za účelem marketingu a lepšího cílení našich produktů na potenciální zákazníky.

 

  1. Sklik

     Využíváme nástroj Sklik společnosti Seznam.cz, a.s. za účelem marketingu a lepšího cílení našich produktů na potenciální zákazníky.

 

  1. Používání cookies

Webové stránky využívají při svém provozu cookies. Jedná se o malé textové soubory, které webové stránky ukládají do webového prohlížeče. Pomocí cookies nelze spustit program, šířit viry či odcizit soubory z Vašeho počítače.

Cookies slouží pouze k ukládání Vašich preferencí a akcí, které jste na webových stránkách učinili. Typickým využitím cookies je nastavení jazyka webových stránek, přihlášení do e-shopu, přidávání položek do nákupního košíku a další.

Každý návštěvník webových stránek má možnost zakázat či upravit ukládání cookies pomocí nastavení svého webového prohlížeče a tím udělit souhlas se zpracováním osobních údajů na základě jejich používání. Tento souhlas lze poté kdykoliv odvolat jejich zakázáním ve webovém prohlížeči. Návod na nastavení ukládání cookies naleznete na stránkách výrobce webového prohlížeče.

Webové stránky společnosti BM Servis CZ s.r.o. používají následující cookies, které jsou nezbytné k jejich plné funkčnosti ve Vašem prohlížeči. V případě, že provedete změnu nastavení, může dojít k znepřístupnění některých funkcí.

 

  1. Sociální sítě

Webové stránky jsou propojeny se sociální sítí Facebook.com.

 

  1. Ochrana soukromí dětí

Webové stránky vědomě nezpracovávají osobní údaje dětí, ani se na tomto zpracovávání nijak nepodílí. Obsah ani forma webových stránek není určena pro děti a ani žádná z funkcí stránek není uzpůsobena ke sběru jejich osobních údajů.

 

  1. Zabezpečení osobních údajů

Záleží nám na ochraně Vašich osobních údajů, proto všechny informace o Vaší registraci, přihlášení, či nákupech, přenášíme pouze pomocí šifrovaného spojení HTTPS. Šifrované spojení zabrání ostatním uživatelům internetu odposlechnout Vaše přihlašovací údaje nebo informace o Vašich objednávkách.

 

  1. Předávání osobních údajů mimo EU

Společnost BM Servis CZ s.r.o. sama nepředává žádné informace do zemí mimo EU. Pro provozování webových stránek mohou být využity technologie, jako je například Google Analytics nebo Facebook Pixel, které předávají osobní údaje mimo území EU. 

  1. Na základě zpracování osobních údajů máte následující práva

Na základě nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) máte následující práva:

 

  • právo na přístup k osobním údajům, které o Vás zpracováváme,
  • právo na opravu osobních údajů, které o Vás zpracováváme,
  • právo na omezení zpracování,
  • právo na výmaz osobních údajů,
  • právo na přenositelnost osobních údajů,
  • právo vznést námitku proti zpracování,
  • právo podat stížnost u dozorového orgánu (Úřad pro ochranu osobních údajů – www.uoou.cz).

Všechna svá práva můžete uplatnit kdykoliv osobně v sídle správce, nebo pomocí elektronické komunikace přes e-mailovou adresu: info@papir.cz

Podrobnější informace k Vašim právům můžete nalézt přímo v obecném nařízení o ochraně osobních údajů Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 (GDPR) nebo na stránkách Úřadu pro ochranu osobních údajů www.uoou.cz.

 

  1. Závěrečná ustanovení

Společnost BM Servis CZ s.r.o.  si vyhrazuje právo toto „Prohlášení o ochraně osobních údajů“ aktualizovat a dle svého uvážení jej upravit či doplnit tak, aby odpovídal aktuálnímu stavu. Datum poslední aktualizace tohoto Prohlášení bude vždy uvedeno na stránkách společně s ním. Nové prohlášení je platné od data svého zveřejnění, proto doporučujeme pravidelně kontrolovat obsah těchto stránek, abyste byli informováni o tom, jakým způsobem zpracováváme a ochraňujeme Vaše osobní údaje.

 

  1. Kontaktní údaje
  • Vlastník webových stránek
    Obchodní firma: BM Servis CZ s.r.o.Steinerova 974/20, Háje, 149 00 Praha 4
    Identifikační číslo: 27117880
    Kontaktní údaje: info@papir.cz
     
  • Provozovatel webových stránek
    Obchodní firma: BM Servis CZ, s.r.o.
    Sídlo: Steinerova 974/20, 14900, Praha 4 - Háje
    Identifikační číslo: 27117880
    Kontaktní údaje: info@papir.cz, +420 211 221 257
     
  • Pověřenec na ochranu osobních údajů
    Vlastník webových stránek nemá pověřence na ochranu osobních údajů.
Profil na G+ Profil na Facebooku

E-shop na míru od MEDIA ENERGY s.r.o.

© 2019 Papir.cz